- Herbatka owocowa
- Kwiat hibiskusa 100%
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Zimowa Fantazja - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
Połączenie szyfrowane (HTTPS)
Przesyłka kurierska DPD lub GLS
Możliwość zwrotu towaru
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
Product Details
Opis
- Kategoria
- Herbatka owocowa
- Składniki
- Kwiat hibiskusa, owoc jabłka, owoc dzikiej róży 7,5%, owoc maliny 7,5%, skórka pomarańczy 4 % , owoc aronii 4 %, aromaty ,liść jeżyny 2 %, imbir , cynamon 1,5 % , goździki.
- Zawartość opakowania
- 20 torebek po 2 g
- Masa netto
- 40 g
Specyficzne kody

Moja ulubiona mieszanka, nie tylko na zimowe dni - cudownie rozgrzewa i pysznie smakuje :) Właśnie parzy się w imbryczku :)

Doskonała! Mieszanka znakomita. Każdy składnik czuć, pod kocyk i po każdym powrocie to doskonały rytuał!

Najlepsza. :) Wiele próbowałam, ale przy tej zostałam - połączenie kilku składników, a każdy czuć super mocno. Działa lepiej, niż kaloryferek. <br />

Próbowałam różne inne zimowe wersje herbat np. z prądem, albo innych firm, ale ta jest najlepsza. Dodaje do niej odrobinę miodu, plasterek cytryny albo pomaranczy, a w swieta na spodku serwuje jeszcze konfiture z dzikiej róży. Goście zawsze zachwyceni.

najlepsza na jesień i zimę, smaki dzieciństwa, korzenne przyprawy rozgrzewają i pomagają przetrwać w chłodne dni i noce. Mega mi smakuje więc zamawiam zapas na zimę :)<br />

Moja ulubiona zimowa herbatka! Towarzysz wieczorów w zimowe dni. <br /> Dobrze, że zdążyłam ostatnio zrobić zapas, bo widzę, że chwilowo niedostępna w sklepie.

Zimowa fantazja ma bardzo ciekawe połączenie smaków, że pije się ją z ogromną przyjemnością. Doskonała na chłodne dni, ponieważ świetnie rozgrzewa. Coś czuję, że nie to będzie mój ulubiony napój przez długi czas.

Zimowa fantazja to jedna z moich ulubionych herbat. Doskonale nadaje się na chłodne nie tylko zimowe wieczory. Ostatnio jest tak szaro, deszczowo i ponuro, więc codziennie wieczorem siadam z książką i piję tę herbatkę, która pysznie smakuje i doskonale rozgrzewa.
Product Custom Tab

Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
Zobacz także
- Herbatka owocowa
- Kwiat hibiskusa , owoc jabłka 16%, owoc aronii 16%, owoc dzikiej róży 6%, owoc porzeczki czarnej 6%, owoc maliny 4%, owoc bzu czarnego, skórka pomarańczy, liść jeżyny 1,6% aromaty, korzeń lukrecji
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Owocowa - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc truskawki 50%, kwiat hibiskusa, owoc dzikiej róży ,owoc jabłka, aromaty, liść truskawki 2% .
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Truskawka - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc wiśni 33%, kwiat hibiskusa, owoc aronii, owoc jabłka, owoc dzikiej róży, owoc porzeczki czerwonej , aromaty, korzeń lukrecji.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Wiśniowa - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc aronii 60 %, kwiat hibiskusa, aromaty, owoc bzu czarnego.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Aronia - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc żurawiny 32%, kwiat hibiskusa, owoc porzeczki czerwonej , owoc jabłka, owoc porzeczki czarnej, aromaty, liść jeżyny 1%, korzeń lukrecji.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Żurawina - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc porzeczki czarnej 58 %, kwiat hibiskusa, liść porzeczki czarnej 3 %, aromat.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Czarna Porzeczka - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc maliny 51%, kwiat hibiskusa, jabłko, owoc bzu czarnego, aromaty, owoc dzikiej róży, liść maliny 2%, korzeń lukrecji
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Malina - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc dzikiej róży, kwiat hibiskusa, owoc jabłka, owoc bzu czarnego, liść jeżyny
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Dzika Róża - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Kwiat hibiskusa 46% , owoc aronii 26%, owoc dzikiej róży 5,6%, owoc maliny 4%, owoc bzu czarnego, owoc porzeczki czarnej, owoc głogu 4%, liść jeżyny 2,4% , aromaty, owoc jagody 1%, korzeń lukrecji, owoc jeżyny 0,6%.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Leśna - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc głogu 51%, kwiat hibiskusa, owoc dzikiej róży, kwiatostan głogu 5 %
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Owoc Głogu - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Hibiskus 38%, owoc aronii, owoc jagody leśnej 21%, owoc bzu czarnego, liść borówki czernicy , aromat.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Jagodowa - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc maliny 33%, kwiat hibiskusa, owoc żurawiny 7 % , owoc dzikiej róży , owoc porzeczki czerwonej, owoc jabłka, aromaty, liść maliny 2%, korzeń lukrecji .
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Malina z żurawiną - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc dzikiej róży, owoc jabłka, kwiat hibiskusa, trawa cytrynowa, skórka cytryny 6%, korzeń cykorii , rooibos , aromaty, kwas cytrynowy (regulator kwasowości), korzeń lukrecji.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Cytrynowa - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Kwiat hibiskusa 100%
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Hibiskus - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Kwiat hibiskusa , owoc jabłka 16%, owoc aronii 16%, owoc dzikiej róży 6%, owoc porzeczki czarnej 6%, owoc maliny 4%, owoc bzu czarnego, skórka pomarańczy, liść jeżyny 1,6% aromaty, korzeń lukrecji
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Owocowa - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc truskawki 50%, kwiat hibiskusa, owoc dzikiej róży ,owoc jabłka, aromaty, liść truskawki 2% .
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Truskawka - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc wiśni 33%, kwiat hibiskusa, owoc aronii, owoc jabłka, owoc dzikiej róży, owoc porzeczki czerwonej , aromaty, korzeń lukrecji.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Wiśniowa - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc aronii 60 %, kwiat hibiskusa, aromaty, owoc bzu czarnego.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Aronia - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc żurawiny 32%, kwiat hibiskusa, owoc porzeczki czerwonej , owoc jabłka, owoc porzeczki czarnej, aromaty, liść jeżyny 1%, korzeń lukrecji.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Żurawina - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc porzeczki czarnej 58 %, kwiat hibiskusa, liść porzeczki czarnej 3 %, aromat.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Czarna Porzeczka - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc maliny 51%, kwiat hibiskusa, jabłko, owoc bzu czarnego, aromaty, owoc dzikiej róży, liść maliny 2%, korzeń lukrecji
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Malina - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc dzikiej róży, kwiat hibiskusa, owoc jabłka, owoc bzu czarnego, liść jeżyny
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Dzika Róża - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Kwiat hibiskusa 46% , owoc aronii 26%, owoc dzikiej róży 5,6%, owoc maliny 4%, owoc bzu czarnego, owoc porzeczki czarnej, owoc głogu 4%, liść jeżyny 2,4% , aromaty, owoc jagody 1%, korzeń lukrecji, owoc jeżyny 0,6%.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Leśna - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc głogu 51%, kwiat hibiskusa, owoc dzikiej róży, kwiatostan głogu 5 %
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Owoc Głogu - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Hibiskus 38%, owoc aronii, owoc jagody leśnej 21%, owoc bzu czarnego, liść borówki czernicy , aromat.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Jagodowa - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc maliny 33%, kwiat hibiskusa, owoc żurawiny 7 % , owoc dzikiej róży , owoc porzeczki czerwonej, owoc jabłka, aromaty, liść maliny 2%, korzeń lukrecji .
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Malina z żurawiną - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc dzikiej róży, owoc jabłka, kwiat hibiskusa, trawa cytrynowa, skórka cytryny 6%, korzeń cykorii , rooibos , aromaty, kwas cytrynowy (regulator kwasowości), korzeń lukrecji.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Cytrynowa - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Kwiat hibiskusa 100%
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Hibiskus - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Kwiat hibiskusa , owoc jabłka 16%, owoc aronii 16%, owoc dzikiej róży 6%, owoc porzeczki czarnej 6%, owoc maliny 4%, owoc bzu czarnego, skórka pomarańczy, liść jeżyny 1,6% aromaty, korzeń lukrecji
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Owocowa - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc truskawki 50%, kwiat hibiskusa, owoc dzikiej róży ,owoc jabłka, aromaty, liść truskawki 2% .
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Truskawka - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc wiśni 33%, kwiat hibiskusa, owoc aronii, owoc jabłka, owoc dzikiej róży, owoc porzeczki czerwonej , aromaty, korzeń lukrecji.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Wiśniowa - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
Powiązane produkty
- Herbatka owocowa
- Kwiat hibiskusa 46% , owoc aronii 26%, owoc dzikiej róży 5,6%, owoc maliny 4%, owoc bzu czarnego, owoc porzeczki czarnej, owoc głogu 4%, liść jeżyny 2,4% , aromaty, owoc jagody 1%, korzeń lukrecji, owoc jeżyny 0,6%.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Leśna - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc głogu 51%, kwiat hibiskusa, owoc dzikiej róży, kwiatostan głogu 5 %
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Owoc Głogu - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Hibiskus 38%, owoc aronii, owoc jagody leśnej 21%, owoc bzu czarnego, liść borówki czernicy , aromat.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Jagodowa - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc maliny 33%, kwiat hibiskusa, owoc żurawiny 7 % , owoc dzikiej róży , owoc porzeczki czerwonej, owoc jabłka, aromaty, liść maliny 2%, korzeń lukrecji .
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Malina z żurawiną - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc aronii 60 %, kwiat hibiskusa, aromaty, owoc bzu czarnego.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Aronia - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc żurawiny 32%, kwiat hibiskusa, owoc porzeczki czerwonej , owoc jabłka, owoc porzeczki czarnej, aromaty, liść jeżyny 1%, korzeń lukrecji.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Żurawina - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc porzeczki czarnej 58 %, kwiat hibiskusa, liść porzeczki czarnej 3 %, aromat.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Czarna Porzeczka - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc maliny 51%, kwiat hibiskusa, jabłko, owoc bzu czarnego, aromaty, owoc dzikiej róży, liść maliny 2%, korzeń lukrecji
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Malina - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc dzikiej róży, kwiat hibiskusa, owoc jabłka, owoc bzu czarnego, liść jeżyny
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Dzika Róża - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Kwiat hibiskusa 46% , owoc aronii 26%, owoc dzikiej róży 5,6%, owoc maliny 4%, owoc bzu czarnego, owoc porzeczki czarnej, owoc głogu 4%, liść jeżyny 2,4% , aromaty, owoc jagody 1%, korzeń lukrecji, owoc jeżyny 0,6%.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Leśna - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc głogu 51%, kwiat hibiskusa, owoc dzikiej róży, kwiatostan głogu 5 %
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Owoc Głogu - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Hibiskus 38%, owoc aronii, owoc jagody leśnej 21%, owoc bzu czarnego, liść borówki czernicy , aromat.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Jagodowa - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc maliny 33%, kwiat hibiskusa, owoc żurawiny 7 % , owoc dzikiej róży , owoc porzeczki czerwonej, owoc jabłka, aromaty, liść maliny 2%, korzeń lukrecji .
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Malina z żurawiną - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc aronii 60 %, kwiat hibiskusa, aromaty, owoc bzu czarnego.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Aronia - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc żurawiny 32%, kwiat hibiskusa, owoc porzeczki czerwonej , owoc jabłka, owoc porzeczki czarnej, aromaty, liść jeżyny 1%, korzeń lukrecji.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Żurawina - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc porzeczki czarnej 58 %, kwiat hibiskusa, liść porzeczki czarnej 3 %, aromat.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Czarna Porzeczka - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc maliny 51%, kwiat hibiskusa, jabłko, owoc bzu czarnego, aromaty, owoc dzikiej róży, liść maliny 2%, korzeń lukrecji
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Malina - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc dzikiej róży, kwiat hibiskusa, owoc jabłka, owoc bzu czarnego, liść jeżyny
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Dzika Róża - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Kwiat hibiskusa 46% , owoc aronii 26%, owoc dzikiej róży 5,6%, owoc maliny 4%, owoc bzu czarnego, owoc porzeczki czarnej, owoc głogu 4%, liść jeżyny 2,4% , aromaty, owoc jagody 1%, korzeń lukrecji, owoc jeżyny 0,6%.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Leśna - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc głogu 51%, kwiat hibiskusa, owoc dzikiej róży, kwiatostan głogu 5 %
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Owoc Głogu - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Hibiskus 38%, owoc aronii, owoc jagody leśnej 21%, owoc bzu czarnego, liść borówki czernicy , aromat.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Jagodowa - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Owoc maliny 33%, kwiat hibiskusa, owoc żurawiny 7 % , owoc dzikiej róży , owoc porzeczki czerwonej, owoc jabłka, aromaty, liść maliny 2%, korzeń lukrecji .
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Malina z żurawiną - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
Powiązane produkty według marki
- Herbatka owocowa
- Owoc aronii 60 %, kwiat hibiskusa, aromaty, owoc bzu czarnego.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Aronia - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Kwiat hibiskusa, owoc czarnej porzeczki (nie mniej niż 20 %), owoc aronii, owoc jarzębiny, owoc bzu czarnego, liść porzeczki czarnej 2%, aromat.
- susz
- 80 g
Czarna Porzeczka susz 80 g
Sposób przygotowania:
Do filiżanki wsypać 1 łyżeczkę herbatki z suszu owocowego, zalać świeżo zagotowaną wodą (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbata zielona
- Herbata zielona
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Zielona ekspresowa - 20 torebek po 2 g
Herbata zielona jest jedną z najszlachetniejszych herbat, skrywa w sobie „TAJEMNICE DŁUGIEGO ŻYCIA”. Znana i ceniona od wieków za wyjątkowe właściwości prozdrowotne w medycynie chińskiej ma swoje znaczące miejsce. Bogata w polifenole i związki organiczne poprawiające funkcjonowanie naszego organizmu wpływa hamująco na procesy starzenia się.
- Herbata owocowa
- Malina , Leśna , Aronia, Żurawina, Dzika Róża
- 6 smaków x 5 sztuk po 2 g
- 60 g
Sekret natury - 6 smaków x 5 sztuk po 2 g
Odkryj piękno natury - Wybierz to co najlepsze!
Z nami odkryjesz i poznasz prawdziwe smaki naturalnych owoców i ziół. Każda filiżanka herbatki “MALWA” wprowadza w dobry nastrój, sprzyja dobremu samopoczuciu, łącząc wysoką skuteczność z przyjemnością picia, to magia dla pięknej urody i harmonia dla ciała i zmysłów.
- Herbata czerwona aromatyzowana
- Herbata pu-erh, skórka cytryny, aromaty, trawa cytrynowa, kwas cytrynowy - regulator kwasowości.
- 20 torebek po 1,5 g
- 37,5 g
PU-ERH & cytryna - 20 torebek po 1,5 g
Pochodzi ze słynnych ogrodów herbacianych południowych Chin, prowincji Yunnan. Dorodne, mięsiste liście krzewu herbacianego zbierane ręcznie a następnie są poddawane procesom produkcji według starych tradycyjnych metod.
- Tylko online
- ZIELONA GUNPOWDER
- herbata zielona
- duże zwinięte liście
- 100 g
Zielona Gunpowder 100 g
Herbata Zielona jest jedną z najszlachetniejszych herbat, skrywa w sobie TAJEMNICE DŁUGIEGO ŻYCIA. W krajach Dalekiego Wschodu znana i ceniona od wieków za wyjątkowe właściwości prozdrowotne, w medycynie chińskiej ma swoje znaczące miejsce.
- Herbatka ziołowa / Suplement diety
- Strąk fasoli (Phaseolus vulgaris), owoc jałowca pospolitego (Juniperus communis), owoc dzikiej róży (Rosa canina), jabłko (Malus), liść mięty pieprzowej (Mentha piperita), ziele fiołka trójbarwnego (Viola tricolor), korzeń mniszka lekarskiego (Taraxacum officinale), liść pokrzywy zwyczajnej (Urtica dioica), kwiat hibiskusa (Hibiscus sabdariffa), liść szałwi lekarskiej (Salvia officinalis), ziele karczocha (Cynara scolymus), aromat, kora cynamonowca (Cinnamonum zeylanicum)
- 20 torebek po 2g w indywidualnych kopertach
- 40 g
CUKIER-NORMA Formuła 1 - 20 torebek w...
Herbatka CUKIER-NORMA zawiera kompozycję składników, w odpowiednio dobranych proporcjach, które korzystnie wpływają na gospodarkę węglowodanową i poziom cukru we krwi.
- Herbatka ziołowa
- Liść pokrzywy(Folium Urticae)
- 20 torebek po 1,5 g
- 30 g
Pokrzywa - 20 torebek po 1,5 g
Pokrzywa znana i ceniona od wieków za cenne właściwości dobroczynne może mieć pozytywny wpływ na Twój organizm.
- Herbata ziołowe - suplement diety
- Liść pokrzywy zwyczajnej, kwiat hibiskusa, ziele mięty pieprzowej, owoc kopru włoskiego, liść morwy, ziele skrzypu polnego, morszczyn pęcherzykowaty
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Sylwetka LUX 1 - 20 torebek po 2 g
W TROSCE O PIĘKNĄ FIGURĘ
Herbatka Sylwetka Lux-1 zawiera unikalną kompozycję składników, które w odpowiednio dobranych proporcjach wzajemnie uzupełniają swoje działanie i pozwolą w sposób naturalny i najbardziej łagodny dla organizmu pozbyć się zbędnych kilogramów.
- Herbatka owocowa
- Owoc aronii 60 %, kwiat hibiskusa, aromaty, owoc bzu czarnego.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Aronia - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Kwiat hibiskusa, owoc czarnej porzeczki (nie mniej niż 20 %), owoc aronii, owoc jarzębiny, owoc bzu czarnego, liść porzeczki czarnej 2%, aromat.
- susz
- 80 g
Czarna Porzeczka susz 80 g
Sposób przygotowania:
Do filiżanki wsypać 1 łyżeczkę herbatki z suszu owocowego, zalać świeżo zagotowaną wodą (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbata zielona
- Herbata zielona
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Zielona ekspresowa - 20 torebek po 2 g
Herbata zielona jest jedną z najszlachetniejszych herbat, skrywa w sobie „TAJEMNICE DŁUGIEGO ŻYCIA”. Znana i ceniona od wieków za wyjątkowe właściwości prozdrowotne w medycynie chińskiej ma swoje znaczące miejsce. Bogata w polifenole i związki organiczne poprawiające funkcjonowanie naszego organizmu wpływa hamująco na procesy starzenia się.
- Herbata owocowa
- Malina , Leśna , Aronia, Żurawina, Dzika Róża
- 6 smaków x 5 sztuk po 2 g
- 60 g
Sekret natury - 6 smaków x 5 sztuk po 2 g
Odkryj piękno natury - Wybierz to co najlepsze!
Z nami odkryjesz i poznasz prawdziwe smaki naturalnych owoców i ziół. Każda filiżanka herbatki “MALWA” wprowadza w dobry nastrój, sprzyja dobremu samopoczuciu, łącząc wysoką skuteczność z przyjemnością picia, to magia dla pięknej urody i harmonia dla ciała i zmysłów.
- Herbata czerwona aromatyzowana
- Herbata pu-erh, skórka cytryny, aromaty, trawa cytrynowa, kwas cytrynowy - regulator kwasowości.
- 20 torebek po 1,5 g
- 37,5 g
PU-ERH & cytryna - 20 torebek po 1,5 g
Pochodzi ze słynnych ogrodów herbacianych południowych Chin, prowincji Yunnan. Dorodne, mięsiste liście krzewu herbacianego zbierane ręcznie a następnie są poddawane procesom produkcji według starych tradycyjnych metod.
- Tylko online
- ZIELONA GUNPOWDER
- herbata zielona
- duże zwinięte liście
- 100 g
Zielona Gunpowder 100 g
Herbata Zielona jest jedną z najszlachetniejszych herbat, skrywa w sobie TAJEMNICE DŁUGIEGO ŻYCIA. W krajach Dalekiego Wschodu znana i ceniona od wieków za wyjątkowe właściwości prozdrowotne, w medycynie chińskiej ma swoje znaczące miejsce.
- Herbatka ziołowa / Suplement diety
- Strąk fasoli (Phaseolus vulgaris), owoc jałowca pospolitego (Juniperus communis), owoc dzikiej róży (Rosa canina), jabłko (Malus), liść mięty pieprzowej (Mentha piperita), ziele fiołka trójbarwnego (Viola tricolor), korzeń mniszka lekarskiego (Taraxacum officinale), liść pokrzywy zwyczajnej (Urtica dioica), kwiat hibiskusa (Hibiscus sabdariffa), liść szałwi lekarskiej (Salvia officinalis), ziele karczocha (Cynara scolymus), aromat, kora cynamonowca (Cinnamonum zeylanicum)
- 20 torebek po 2g w indywidualnych kopertach
- 40 g
CUKIER-NORMA Formuła 1 - 20 torebek w...
Herbatka CUKIER-NORMA zawiera kompozycję składników, w odpowiednio dobranych proporcjach, które korzystnie wpływają na gospodarkę węglowodanową i poziom cukru we krwi.
- Herbatka ziołowa
- Liść pokrzywy(Folium Urticae)
- 20 torebek po 1,5 g
- 30 g
Pokrzywa - 20 torebek po 1,5 g
Pokrzywa znana i ceniona od wieków za cenne właściwości dobroczynne może mieć pozytywny wpływ na Twój organizm.
- Herbata ziołowe - suplement diety
- Liść pokrzywy zwyczajnej, kwiat hibiskusa, ziele mięty pieprzowej, owoc kopru włoskiego, liść morwy, ziele skrzypu polnego, morszczyn pęcherzykowaty
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Sylwetka LUX 1 - 20 torebek po 2 g
W TROSCE O PIĘKNĄ FIGURĘ
Herbatka Sylwetka Lux-1 zawiera unikalną kompozycję składników, które w odpowiednio dobranych proporcjach wzajemnie uzupełniają swoje działanie i pozwolą w sposób naturalny i najbardziej łagodny dla organizmu pozbyć się zbędnych kilogramów.
- Herbatka owocowa
- Owoc aronii 60 %, kwiat hibiskusa, aromaty, owoc bzu czarnego.
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Aronia - 20 torebek po 2 g
Sposób przygotowania:
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzątkiem (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbatka owocowa
- Kwiat hibiskusa, owoc czarnej porzeczki (nie mniej niż 20 %), owoc aronii, owoc jarzębiny, owoc bzu czarnego, liść porzeczki czarnej 2%, aromat.
- susz
- 80 g
Czarna Porzeczka susz 80 g
Sposób przygotowania:
Do filiżanki wsypać 1 łyżeczkę herbatki z suszu owocowego, zalać świeżo zagotowaną wodą (200 ml), filiżankę przykryć.
Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
- Herbata zielona
- Herbata zielona
- 20 torebek po 2 g
- 40 g
Zielona ekspresowa - 20 torebek po 2 g
Herbata zielona jest jedną z najszlachetniejszych herbat, skrywa w sobie „TAJEMNICE DŁUGIEGO ŻYCIA”. Znana i ceniona od wieków za wyjątkowe właściwości prozdrowotne w medycynie chińskiej ma swoje znaczące miejsce. Bogata w polifenole i związki organiczne poprawiające funkcjonowanie naszego organizmu wpływa hamująco na procesy starzenia się.
- Herbata owocowa
- Malina , Leśna , Aronia, Żurawina, Dzika Róża
- 6 smaków x 5 sztuk po 2 g
- 60 g
Sekret natury - 6 smaków x 5 sztuk po 2 g
Odkryj piękno natury - Wybierz to co najlepsze!
Z nami odkryjesz i poznasz prawdziwe smaki naturalnych owoców i ziół. Każda filiżanka herbatki “MALWA” wprowadza w dobry nastrój, sprzyja dobremu samopoczuciu, łącząc wysoką skuteczność z przyjemnością picia, to magia dla pięknej urody i harmonia dla ciała i zmysłów.